Naše menu

Vážení  hosté,

máme pro Vás denně čerstvé menu, které se skládá z pěti druhů jídel a jednoho druhu polévky.  

Pro rozvoz meníček volejte na telefon 721 870 177. Cena  hlavního jídla v zatavených krabičkách a polévky v kelímku je 125,-.



Těšíme se na Vaši návštěvu


Menu na tento  a následující týden:



JÍDELNÍ LÍSTEK - MENU 21. 4. - 25. 4. 2025

restaurace SLOVAN, Sportovní 372, 665 01 Rosice

e-mail: restauraceslovan@seznam.cz

tel: 721 870 177 Pavel Janíček

web:restauraceslovanrosice.cz

______________________________________________________________________

CENA MENU NA VÝVOZ (POLÉVKA+HLAVNÍ JÍDLO) JE 125,-

TÝDENNÍ MENU

1: Marinovaná filetovaná vepřová krkovice, smažené bramborové hranolky, tatarka

   A-1,3.7.9.10

Pondělí 21. 4. : VELIKONČNÍ PONDĚLÍ - ZAVŘENO

Úterý 22. 4. : polévka – Krupicová A-1,3,7

2: Kuřecí maso na paprice, houskový knedlík A- 1,3,7

3: Hrachová kaše, opečený klobás, okurek, chléb A-1,3,7

4: Míchaný zeleninový salát s kuřecími řízečky obalovanými v kukuřičné strouhance,

    tatarka, pečivo A-1,3,7,9,10

5: Pečená uzená Pražská kýta, bramborová kaše, okurek A- 1,3,7,9,10

Středa 23. 4. : polévka – Gulášová z mletého masa a uzeniny A-1,3,7

2: Pečené uzené vepřové koleno, dušené zelí, bramborový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: Zapečené penne s kuřecím masem, smetanou, Čedarem a EidamemA-1,3,7

4: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a ovocným rozvarem A-1,3,7

5: Přírodní kuřecí medailonky s Camembertem a jarní cibulkou, česnekové americké

    brambory   A- 1,3,7,9,10

Čtvrtek 24. 4.: polévka – Fazolová A-1,3,7

2: Vepřová kýta na houbách, jasmínová rýže A-1,3,7,9,10

3: Boloňské lassagne A-1,3,7

4: Tortilla se zeleninou a smaženými kuřecími řízečky, dresink A-1,3,7,9,10

5: Kuřecí směs se zeleninou, cibulí, slaninou a klobásou, bramboráčky A-1,3,7,9,10

Pátek 25. 4.: polévka – Kuřecí vývar s těstovinou A-1,3,7

2: Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík A-1,3,7,10

3: Fazolky na kyselo, vařená vejce, vařené brambory A-1,3,7

4: Zeleninové rizoto, marinované filetované kuřecí prso, Parmazán A- 1,3,7,9,10

5: Smažené krůtí řízečky, bramborový salát A-1,3,7,9,10

...na příští týden

JÍDELNÍ LÍSTEK - MENU 28. 4. - 2. 5. 2025

restaurace SLOVAN, Sportovní 372, 665 01 Rosice

e-mail: restauraceslovan@seznam.cz

tel: 721 870 177 Pavel Janíček

web:restauraceslovanrosice.c

______________________________________________________________________

CENA MENU NA VÝVOZ (POLÉVKA+HLAVNÍ JÍDLO) JE 125,-

TÝDENNÍ MENU

1: Smažené vepřové česnekové řízečky bramborový salát A-1,3.7.9.10

Pondělí 28. 4. : polévka – Květáková A-1,3,7

2: Štěpánská vepřová kýta, jasmínová rýže A-1,3,7,9,10

3: Noky se šunkou a brokolicí v sýrové omáčce A-1,3,7,10

4: Čínské nudle se zeleninou a marinovaným filetovaným kuřecím prsem, tatarka

    A-1,3,7,9,10

5: Na másle a bylinkách pečený pstruh, vařené brambory A-1,3,4,7,9,10

Úterý 29. 4. : polévka – Farářská A-1,3,7

2: Vepřový vrabec, dušená kapusta, bramborový knedlík A- 1,3,7

3: Houbová omáčka, vařená vejce, houskový knedlík A-1,3,7

4: Tortilla se zeleninou a trhaným kuřecím masem, dresink A-1,3,7,9,10

5: Smažený Camembert, smažené bramborové hranolky, tatarka A- 1,3,7,9,10

Středa 30. 4. : polévka – Uzená s kroupami A-1,3,7

2: Svíčková na smetaně, houskový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: "Šunkafleky", čalamádaA-1,3,7

4: Lívance s jogurtovým přelivem a ovocným rozvarem A-1,3,7

5: Kuřecí medailonky s čedarovou omáčkou a jarní cibulkou, americké brambory 

    A- 1,3,7,9,10

Čtvrtek 1. 5.: STÁTNÍ SVÁTEK

polévka – Kuřecí vývar A-1,3,7

2: Přírodní mletý karbanátek s hořčicí a cibulí, vařené brambory A-1,3,7,9,10

3: Přírodní kuřecí prsa, rýže A-1,3,7

Pátek 2. 5.: polévka – Frankfurtská A-1,3,7

2: Pečené uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, okurek A-1,3,7,10

3: "Rosická liga" vepřová směs se zeleninou, klobásou a slaninou, sypaná sýrem,

     bramboráčky  A-1,3,7,9,10