Naše menu

Vážení  hosté,

máme pro Vás denně čerstvé menu, které se skládá z pěti druhů jídel a jednoho druhu polévky.  

Pro rozvoz meníček volejte na telefon 721 870 177. Cena  hlavního jídla v zatavených krabičkách a polévky v kelímku je 125,-.



Těšíme se na Vaši návštěvu


Menu na tento  a následující týden:



JÍDELNÍ LÍSTEK - MENU 20. 1. - 24. 1. 2025

restaurace SLOVAN, Sportovní 372, 665 01 Rosice

e-mail: restauraceslovan@seznam.cz

tel: 721 870 177 Pavel Janíček

web: restauraceslovanrosice.cz

______________________________________________________________________

CENA MENU NA VÝVOZ (POLÉVKA+HLAVNÍ JÍDLO) JE 125,-

TÝDENNÍ MENU

1: Smažené česnekové řízečky z vepřové krkovičky, bramborový salát A-1,3.7.9.10

Pondělí 20. 1. : polévka – Uzená s kroupami A-1,3,7

2: Kuřecí maso na paprice, těstoviny A-1,3,7,9,10

3: Bramborové knedlíky plněné uzeninou, dušené zelí, cibulka A-1,3,7,10

4: Směs listových salátů a zeleniny, pečené kuřecí paličky, pečivo A-1,3,7,9,10

5: Pražma pečená na másle a bylinkách, vařené brambory A-1,3,4,7,9,10

Úterý 21. 1. : polévka – Brokolicová A-1,3,7

2: Vepřový vrabec, dušená mrkev, vařené brambory A- 1,3,7

3: Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek A-1,3,7

4: Míchaný zeleninový salát se smaženým Camembertem, tatarka, pečivo A-1,3,7,9,10

5: Přírodní kuřecí medailonky s Čedarem a jarní cibulkou, smažené bramborové hranolky

   A- 1,3,7,9,10

Středa 22. 1. : polévka – Čočková A-1,3,7

2: Uzený hovězí jazyk, žampionová omáčka, houskový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: Kuřecí nudličky na kari, s pórkem a kukuřicí, rýžeA-1,3,7

4: Žemlovka s jablky, tvarohem a bílkovým sněhem A-1,3,7

5: Labužnické bramboráčky s kuřecím masem, cibulí, sýrem a tatarkou A-1,3,7,9,10

Čtvrtek 23. 1: polévka – Kuřecí vývar s těstovinou A-1,3,7

2: Přírodní karbanátek s hořčicí a cibulí, vařené brambory A-1,3,7,10

3: Mexické fazole, chléb A-1,3,7

4: Tortilla se zeleninou a kuřecím kebabem, dresink A-1,3,7,9,10

5: Smažený sýr se šunkou, smažené bramborové tolárky, tatarka A-1,3,7,9,10

Pátek 24. 1.: polévka – Gulášová s mletým masem a uzeninou A-1,3,7

2: Přírodní hovězí roštěná, jasmínová rýže A-1,3,7,10

3: Koprová omáčka, vařená vejce, houskový knedlík A-1,3,7

4: Těstovinový salát se zeleninou, jablky, grilovaným kuřecím masem, Nivou a ořechy,  

    pečivo    A- 1,3,7,9,10

5: Smažené kuřecí řízečky, bramborová kaše, okurek A-1,3,7,9,10





                                  ...na příští týden

JÍDELNÍ LÍSTEK - MENU 27. 1. - 31. 1. 2025

restaurace SLOVAN, Sportovní 372, 665 01 Rosice

e-mail: restauraceslovan@seznam.cz

tel: 721 870 177 Pavel Janíček

web: restauraceslovanrosice.cz

______________________________________________________________________

CENA MENU NA VÝVOZ (POLÉVKA+HLAVNÍ JÍDLO) JE 125,-

TÝDENNÍ MENU

1: Marinovaná filetovaná kuřecí prsa, smažené bramborové hranolky, tatarka 

   A-1,3.7.9.10

Pondělí 27. 1. : polévka – Farářská A-1,3,7

2: Znojemská vepřová kýta, jasmínová rýže A-1,3,7,9,10

3: Pečené jelítko, dušené zelí, vařené brambory A-1,3,7,10

4: Tortilla se zeleninou a smaženými kuřecími řízečky, dresinkA-1,3,7,9,10

5: Přírodní steak z vepřové krkovičky se zelenými fazolkami a slaninou, šťouchané

    brambory    A-1,3,7,9,10

Úterý 28. 1. : polévka – Květáková A-1,3,7

2: Vepřový vrabec, dušená kapusta, bramborový knedlík A- 1,3,7

3: Penne s kuřecím masem a brokolicí ve smetanové omáčce A-1,3,7

4: Zeleninové rizoto sypané Parmazánem A-1,3,7,9,10

5: Smažené kuřecí řízečky, bramborová kaše, okurek A- 1,3,7,9,10

Středa 29. 1. : polévka – Hrstková A-1,3,7

2: Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík A- 1,3,7,9,10

3: Zapečené brambory se šunkou, sýrem a smetanou, zelný salátA-1,3,7

4: Lívance s jogurtovým přelivem a teplým ovocem A-1,3,7

5: Kuřecí medailonky s Parmskou šunkou a Eidamem, americké brambory A-1,3,7,9,10

Čtvrtek 30. 1: polévka – Kuřecí vývar s těstovinou A-1,3,7

2: Kančí svíčková na smetaně, houskový knedlík A-1,3,7,9,10

3: Pečené vepřové kolínko a pečená uzená vepřová krkovice, okurek, hořčice, chléb 

    A-1,3,7

4: Čínské nudle se zeleninou a grilovaným kuřecím masem A-1,3,7,9,10

5: Smažený Camembert plněný Vysočinou, vařené brambory, tatarka A-1,3,7,9,10

Pátek 31. 1.: polévka – Dršťková A-1,3,7

2: Kuličky z mletého masa, rajská omáčka, těstoviny A-1,3,7,10

3: Čočka na kyselo, uzená vepřová kýta, okurek, chléb A-1,3,7

4: Míchaný zeleninový salát, grilované krabí tyčinky, koprový dresink, pečivo 

    A- 1,3,4,7,9,10

5: "Raskenova noha" vepřový smažený plněný řízek (slanina, cibule, Camembert),

     šťouchané brambory A-1,3,7,9,10